Deelname Postcode Loterij opzeggen per e-mail of online

Als u uw lot(en) wilt opzeggen bij de Postcode Loterij, sta dan nog even stil bij hetgeen u laat schieten, voordat u deze opzegging via internet gaat regelen.

Met uw Postcode Loterij-lot(en) steunt u meer dan 95 goede doelen die werken aan een groene en rechtvaardige wereld én maakt u kans op miljoenen! En het mooie van de Nationale Postcode Loterij is dat deelnemers in een wijk of straat samen winnen. Drie goede redenen om het opzeggen van uw lot bij de Postcode Loterij niet of maar gedeeltelijk te doen.

"Ik ben blij dat ik nog steeds een lot heb."

Kitty Visser speelt nog altijd mee met de Nationale Postcode Loterij
Kitty Visser uit Emmen

Kitty Visser uit Emmen speelt sinds 2001 met de Postcode Loterij en 8 jaar geleden won ze de Postcode Straatprijs. Ze speelde toen mee met 3 loten. Hierna wilde ze haar loten opzeggen, want "hoe groot is nu de kans dat je twee keer zo'n grote prijs wint". Haar man had haar overtuigd om toch mee te blijven spelen met 1 lot en vorige maand won ze weer de PostcodeStraatprijs en de BMW 1 Serie.

De Nationale Postcode Loterij heeft mede dankzij al haar deelnemers in 2015 ruim 328 miljoen euro aan goede doelen gegeven. En in 2016 zal dat nog meer worden. We hopen dat u na het lezen van deze pagina toch besluit om mee te blijven doen met de Postcode Loterij. Want zonder mensen zoals u kunnen wij minder goede doelen steunen.

Weet u zeker dat u één of meerdere lot(en) online wilt opzeggen bij de Postcode Loterij, dan vragen wij u om onze klantenservice te bellen in plaats van een email te sturen.

Daarom speelt u mee met de Postcodeloterij

Door mee te spelen met de Postcode Loterij steunt u meer dan 95 goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van mens en natuur. Met uw lot maakt u de wereld een beetje mooier.
Met uw lot of loten maakt u kans op miljoenen! In december maken deelnemers kans op de PostcodeKanjer van maar liefst 49,9 miljoen euro!
Als u wint, dan wint u samen met uw buren uit uw straat of wijk.

Klantenservice Postcodeloterij

Via onderstaand telefoonnummer kunt u uw lot of loten bij de Postcode Loterij opzeggen: Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur op het telefoonnummer 0900- 300 1500 (50 cent per gesprek).
Houd uw rekeningnummer bij de hand als u belt.

Opzeggen online

Wilt u uw lot of loten bij de Postcode Loterij online opzeggen? Bekijk hier de mogelijkheden.

MET UW LOT STEUNT U MEER DAN 95 GOEDE DOELEN EN MAAKT U KANS OP MILJOENEN!